Noticias Castellón
sábado, 26 de noviembre del 2022 | Última actualización: 13:19

Almassora adjudica les barres del Recinte Fester i les casetes del casal del vi

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Almassora ha aprovat aquesta setmana l'adjudicació de les casetes del casal del vi i les barres del Recinte Fester durant les festes de Santa Quitèria i la Mare de Déu del Roser. El consistori ingressarà un total anual de 9.238,35 euros per la gestió d'aquests espais a través de tercers. El muntatge començarà a principis de la setmana vinent.

En concret, l'Ajuntament rebrà 4.156,35 euros per la suma de l'ocupació de la via pública en el recinte del casal del vi durant les dues edicions festives. Les ofertes econòmiques presentades pels interessats oscil·len entre els 665,5 euros i els 732,05 euros per cadascuna de les sis casetes oferides. Els negocis podran obrir de 20 a 2.00 hores durant el primer divendres de festes i d'11.00 a 2.00 hores la resta de jornades fins a la finalització de les celebracions.

Les casetes ocuparan una superfície màxima de 4,5 metres de façana frontal per 6 metres de profunditat. En aqueixa ocupació disposaran en la seua part posterior de recinte tancat adossat amb capacitat suficient per a acollir tant el mobiliari com els apilaments de begudes i aliments. Les mesures de les casetes seran, com a màxim, de 4,5 per 4,5 metres. Enfront de la façana frontal podran disposar fins a un total de 12 taules i 48 cadires.

D'igual forma, els tècnics municipals han donat el vistiplau a la gestió de les barres del Recinte Fester, situat en el camí Benafelí. El contracte va eixir a licitació a l'alça per 2.000 euros per cadascun dels dos negocis per als dos períodes festius. L'oferta guanyadora és per a una signatura de la localitat, que va licitar en el concurs públic per 5.082 euros per les dues barres. El contracte fixa també el preu per a les begudes que serviran aquests negocis durant la setmana de festes.