Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 08:15

Almassora ofertarà 11 noves places per a treballar per a l'Ajuntament

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

La taula negociadora també aprova la proposta per a cobrir sis llocs en la plantilla de la Policia Local

Castellón Información

La mesa negociadora ha aprovat la proposta de la Regidoria d'Ocupació per a la convocatòria d'una nova oferta pública durant l'exercici de 2019 que permetrà la creació d’11 places en la plantilla municipal i altres sis en la de la Policia Local. El comité està format per representants sindicals i personal municipal i amb el seu vistiplau l'Ajuntament d'Almassora pot activar el procediments per a l'obertura de les borses i la creació de places.

Tots aquests nous llocs permetran cobrir “jubilacions de personal, readscripcions de llocs de treball per motius de salut i amortitzacions”, com recull la memòria signada pel regidor de l'àrea, Roger Beltran. El document aprovat per la mesa inclou la creació de quatre places per al lloc d'oficial del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML), una altra per a l'encarregat de manteniment, una altra de conserge i una altra d'auxiliar d'administració, totes en convocatòria oberta a tota la població que complisca amb els requisits.

Així mateix, el consistori reservarà tres places d'aquesta última categoria per a la promoció interna, idèntic procediment al qual seguirà per a cobrir una altra plaça d'administració. Pel que respecta a la Policia Local, el document contempla la creació de tres places d'agent obertes i la cobertura de tres places d'oficial per promoció interna. En tots dos casos serà necessari superar les proves escrites i físiques que s'assignen a la selecció.

Cal recordar que el departament d'Ocupació també ha activat el procediment per a selecció de les 12 primeres persones beneficies del pla municipal de 2019, el qual disposa de 21 places i un pressupost de 200.000 euros. Els perfils demandats per a aquesta primera fase són per a llocs d'ordenança i peó, per la qual cosa no és necessari acreditar formació especialitzada prèvia.

Durant la valoració dels perfils remesos a l'Ajuntament d'Almassora per Labora, la junta tindrà en compte les càrregues familiars i el temps de desocupació acumulada. La puntuació final la completarà una entrevista personal. La contractacions tindran una durada de sis mesos i el salari ascendirà als 1.221.28 euros mensuals.