Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 19:19

Almassora arriba a un acord amb Correus per millorar el repartiment de correspondència a la platja

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament d’Almassora s’ha reunit amb els responsables de l’oficina de Correus de la localitat per a sol·licitar que el repartiment postal arribi a tots els habitatges de la platja. La regidora de Platges, Silvana Rovira, ha sigut l’encarregada de traslladar a l’entitat la urgència d’ampliar aquest servei.

En aquest sentit, la directora de l’oficina de Correus, les instal·lacions dels quals estan situades al carrer San Lucas, just darrere de la casa consistorial, s’ha compromès a ampliar l’actual distribució de cartes, avisos o notificacions que realitza en la zona litoral. Per a això, han informat que tots els veïns han de disposar d’una bústia situada en la via pública en el qual figuren les dades identificatives del destinatari. A més, han d’assegurar-se que el número de l’habitatge està visible.

“Hem rebut nombroses queixes de veïns de la platja perquè no els arriben les cartes o qualsevol mena de notificació, per la qual cosa el servei de repartiment ha de millorar-se i assegurar-se”, ha explicat la regidora de Platges. “No podem oblidar que a la platja cada vegada resideixen més persones durant tot l’any i, actualment, hi ha més de 3.000 veïns empadronats que han de rebre el correu postal sense problemes”, ha indicat Rovira.

En aquest sentit, la regidora ha recordat que tots els carrers de l’àrea litoral estan correctament identificades, la qual cosa no suposa cap escull perquè Correus no pugui realitzar el repartiment de manera generalitzada porta a porta.

Fins ara aquest repartiment se centralitzava en sis bústies de Correus distribuïts en punts estratègics de la platja, així com en les bústies comunitàries de les urbanitzacions.