Noticias Castellón
jueves, 28 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:14

Almassora anuncia la primera edició de l’Electrolatino Fest amb Juan Magán com a cap de cartell

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

Un enèrgic festival de més de huit hores de duració, que fusionarà els ritmes del reggaeton i el electrolatino, tornarà a situar a Almassora com a epicentre de la música en directe.

L’aclamat artista Juan Magán encapçalarà el cartell, acompanyat per destacats noms com Karetta de Gucci, Víctor Magán i diversos dels DJ més prominents del gènere urbà a la província, com Gonan Drew, Suga o Xavi Reverté. L’esdeveniment tindrà lloc divendres que ve 29 de setembre en el recinte de concerts situat al costat de la piscina municipal.

L’Ajuntament d’Almassora, en col•laboració amb la seva Junta de Festes, reafirma el seu compromís amb l’oferta d’espectacles de qualitat durant les festivitats locals. “Creiem que és una bona iniciativa per a oferir un festival de música actual per als joves, una bona alternativa d’oci”, ha explicat el regidor de Festes, Arturo Soler, qui ha apostat per impulsar la música com a element dinamitzador de l’economia local. “El nostre objectiu és diversificar l’oferta festiva i d’actuacions”, ha subratllat Soler.

Per part seva, Héctor Olaria, el director de Bemusic, promotora de l’esdeveniment, ha remarcat l’aposta per Almassora perquè sigui un referent musical en l’àmbit provincial, a través de la col•laboració publicoprivada, amb artistes de primer nivell.

El festival reunirà múltiples generacions que ballaran i cantaran al contagiós ritme de l’electrolatino, una fusió vibrant de música electrònica i ritmes llatins. Amb Juan Magán com a cap de cartell, es pretén crear una atmosfera inigualable en la qual el públic no deixarà de vibrar al so de les seves icòniques cançons. Temes que, fins i tot després d’una dècada, continuen ressonant amb la mateixa força i mantenen la seva capacitat per a emocionar. Entre el públic assistent, es podran identificar tant a les generacions més veteranes com a les més joves. Clàssics inoblidables com “Ballant per ací”, “Ella no segueix les modes”, “Si no et volguera” i “Malament d’amors” segurament seran protagonistes.

Juan Magán, el creador d’aquest gènere urbà i un dels referents més influents de la música comercial al nostre país, encapçalarà l’esdeveniment. Els seus himnes generacionals han establit rècords mundials en reproduccions i compten amb més de set milions d’oïdors mensuals en Spotify. Alguns dels seus remixes superen els 300 milions de reproduccions. Sense cap dubte, es tracta d’una figura transcendental en el gènere, capaç de reinventar-se al llarg dels anys i dominar la fórmula de l’èxit.

Les entrades per a l’Electrolatino Fest estan disponibles en el portal www.entradascastellon.com.