Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 11:01

Almassora amplia el servei de policia local a la platja tot l’any

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

La mesura busca donar l’assistència i vigilància contínua que els més de 3.000 veïns censats en la zona litoral reclamen

L‘Ajuntament d’Almassora ha acordat ampliar el servei de Policia Local a la platja durant tot l’any. Així, la reguarda, situat al parc del Pitillo, estarà obert de manera intermitent amb la presència d’agents que també s’encarregaran d’incrementar el patrullatge.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Platges, Silvana Rovira, ha explicat que aquesta mesura busca donar l’assistència i vigilància contínua que els més de 3.000 veïns censats a la platja reclamen. Així, la presència de la Policia Local serà contínua a la platja durant els 12 mesos de l’any i no sols es focalitzarà en els mesos d’estiu.

“Des de l’equip de govern tenim el propòsit clar que els nostres veïns se senten segurs, així que posarem els recursos que estiguen al nostre abast per a aconseguir-lo”, ha indicat Rovira, qui ha recordat el pla especial de seguretat que la Policia Local ha posat en marxa en punts conflictius de la localitat, una acció que comporta un major reforç d’efectius.

Atenció veïnal

El servei que romandrà obert durant tot l’any serà el d’atenció municipal al parc de Cigarreta. La regidora de Platges continuarà rebent a veïns en la reguarda de la Policia Local encara que amb nou horari després de les festes d’octubre, quan obrirà les portes els dimecres de 17.30 a 19.00 hores per a adaptar-se a les necessitats veïnals.

“Volem estar prop dels veïns de la platja, atendre les seues necessitats i acostar-los els serveis municipals, posar-los al seu abast de manera efectiva per a evitar-los possibles desplaçaments”, ha remarcat Rovira.