lunes, 30 de noviembre, 2020  |  
Almassora obri el termini per a sol·licitar ajudes al esport individual o en parelles Almassora obri el termini per a sol·licitar ajudes al esport individual o en parelles

- 31 marzo, 2017 -

L'Ajuntament ha incrementat un 20% l'import de les ajudes a cada beneficiari Almassora obri el termini per a sol·licitar ajudes al esport individual o en parelles

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha obert el termini per a la presentació de les sol·licituds de les ajudes a esportistes individuals i per parelles que gestiona la Regidoria d’Esports i que, en la present convocatòria, suposaran un increment de la quantitat màxima a la qual podran optar els beneficiaris (fins a 1.200 euros). Segons arrepleguen les bases, el període per a iniciar els tràmits s’estendrà durant 30 dies naturals, per la qual cosa els atletes tindran fins al pròxim 18 de maig per a aportar la documentació relativa als seus mèrits esportius de la temporada 2015/16 o de l’any 2016.

Amb l’objectiu de facilitar l’accés al procés, el Servei Esportiu Municipal (SEM) publicarà diversos models d’instàncies a la web municipal que, a més, podran ser emplenades en línia. En aquest sentit l’edil de l’àrea d’Esports, Xavier Trenco, ha assegurat que “hem redissenyat íntegrament el procediment per a fer-ho 100% transparent i 100% orientat al fet que les ajudes arriben al màxim nombre de persones interessades”. Trenco ha recordat que, per primera vegada, “els esportistes que pertanguen a un club i destaquen per la seua trajectòria individual, també podran acollir-se a aquest pla de subvencions”.

Al tancament del termini de presentació, l’òrgan instructor revisarà les informació presentada i obrirà un termini de deu dies per a l’esmena d’errors o deficiències. A continuació, una comissió de valoració estudiarà cada cas i establirà les ajudes que corresponen als esportistes.

Els resultats esportius reconeguts per les corresponents federacions en campionats mundials, europeus, nacionals i autonòmics tindran un pes del 50% sobre el total de la puntuació, mentre que la distància dels desplaçaments que realitzen per a competir valdrà un 30%. A més, aquells candidats que practiquen una disciplina olímpica rebran 5 punts i els atletes d’elit dels diferents nivells reconeguts pel Consell Superior d’Esports i per la Conselleria d’Esport obtindran fins a 15 punts.

Cal destacar que els atletes podran justificar la recepció de la subvenció fins al 15 de novembre, un requisit per al qual serà necessari presentar les despeses relatives a l’any 2017. Conceptes com la compra de material, les factures de serveis professionals prestats per entrenadors o per assistència sanitària, a més de viatges, dietes, desplaçaments i allotjaments seran acceptats pel consistori com a prova de l’activitat esportiva durant l’exercici de 2017.

Google+
Whatsapp Telegram