domingo, 16 de enero, 2022  |  
Almassora destinarà 90.000 euros al pla per a reactivar l’economia local post covid Almassora destinarà 90.000 euros al pla per a reactivar l’economia local post covid

- 12 julio, 2020 -

També inclou algunes reformes de la via pública com les voreres, asfaltat i embornals Almassora destinarà 90.000 euros al pla per a reactivar l’economia local post covid

També inclou algunes reformes de la via pública com les voreres, asfaltat i embornals

Castellón Información

El pla Reactivem Almassora ingressarà a partir de demà altres 90.000 euros per a rellançar l’economia local després de la crisi derivada de la COVID-19, segons ha avançat el regidor d’Hisenda, Santiago Agustí. Aqueixa quantia forma part d’una modificació de crèdits que aprovarà l’Ajuntament d’Almassora en la primera sessió plenària que es desenvoluparà demà per primera vegada de manera presencial després de l’emergència sanitària.

En concret, 60.000 euros aniran destinats al manteniment i reparacions d’infraestructures i béns en vies públiques i els 30.000 euros restants que injectarà el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) seran per a actuacions en edificis públics i altres construccions. Mancant tancar totes les intervencions, el departament estudia executar obres en voreres, asfaltat i embornals per a previndre inundacions.

L’última de les actuacions dutes a terme amb càrrec al pla Reactivem Almassora és la instal·lació d’un mosaic de trencadís en el cementeri amb la imatge de Santa Quitèria. L’empresa local Pamesa Cerámica ha regalat al consistori els taulells que, posteriorment, la constructora d’Almassora Construactiv ha enrajolat en un dels murs interiors del camposanto.

En l’actualitat, l’Ajuntament acumula prop de 30.000 euros invertits en empreses de la localitat per a reactivar l’economia autònoms i signatures del municipi afectats per l’impacte del coronavirus. Entre altres, la cuina del centre Social Sant Felip, la substitució del rodapie del gimnàs i de la sala polivalent, l’eliminació de l’oficina central del mercat o la pintura de jocs en les places Santa Teresa i Tots Sants llueixen ja renovats després dels contractes encarregats des de Serveis Públics.

Les obres es distribueixen entre els diferents barris per a escometre una posada a punt de la localitat que contribuïsca a oferir un major servei a la ciutadania i, al mateix temps, supose una reactivació de l’economia. D’aquesta manera, la reparació de les trapes d’enllumenat en el camí Catalans de la platja, la instal·lació d’una porta en la caseta de reixes o els arranjaments en la zona canina del parc de Pitillo.

Whatsapp Telegram