lunes, 25 de octubre, 2021  |  
L’onzena edició del festival de música Ultrasons a Alcora arriba amb éxit quasi, a la seua cloenda L’onzena edició del festival de música Ultrasons a Alcora arriba amb éxit quasi, a la seua cloenda

- 24 octubre, 2020 -

Aquesta proposta musical, com poques en la província, ha rebut una ajuda de 5.700 euros de la Diputació L’onzena edició del festival de música Ultrasons a Alcora arriba amb éxit quasi, a la seua cloenda

Aquesta proposta musical, com poques en la província, ha rebut una ajuda de 5.700 euros de la Diputació

Castellón Información

El festival de música ‘Ultrasons’ de l’Alcora ha tornat a mostrar hui les seues cartes com una de les propostes culturals més destacades de la tardor a les comarques de Castelló. La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ho ha constatat com una espectadora més en la que ha estat la penúltima jornada d’aquesta edició, l’onzena.

Durant tota la vesprada s’han desenvolupat tres actuacions de nivell a la plaça de la Sang: La del quartet vocal ‘Sotto Voce’; la ‘performance’ de ‘La Distància, amb teatre, dança i música en directe, i, per últim, la presentació del nou treball discogràfic de ‘Versonautas. En tot moment el públic ha estat disposat de tal forma per a respectar totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

Ultrasons Alcora 2020

Aquesta proposta musical, com poques en la província, ha rebut una ajuda de 5.700 euros de la Diputació de Castelló com a part de la convocatòria d’esdeveniments culturals. En total, durant els dos caps de setmana que dura el festival hauran participat 11 grups musicals de tots els estils, des de música clàssica a jazz.

En acabar, Sanz ha destacat la trajectòria d’’’Ultrasons’ “com a una de les principals catapultes” de grups joves emergents del moment i ha reiterat “el suport sense escletxes d’aquesta Nova Diputació a tot el sector cultural perquè puga desenvolupar els seus projectes i dinamitzar la societat de forma segura”. En mateix termes s’ha pronunciat l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, qui ha agraït la visita de Sanz a la localitat “i per sempre estar del costat dels interessos dels alcorins”.

Per la seua banda, la diputada ha assegurat que “sempre és un plaer vindre a l’Alcora, un poble que sap fer de la cultura un valor de primer nivell, com així ho demostra la seua aposta per esdeveniments com aquest o amb la recuperació de la Reial Fàbrica, bressol de la ceràmica castellonenca, on col·laborem amb una aportació de 50.000 euros”.

Demà de vesprada serà l’hora de tancar aquesta edició amb les actuacions d’’Aso Pyragahs’ al Saló Gòtic i de ‘Sons d’Embat’ a la plaça de la Sang. Totes les actuacions han estat gratuïtes

Whatsapp Telegram