Noticias Castellón
sábado, 28 de enero del 2023 | Última actualización: 23:03

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert i Alcossebre entra a formar part de a la marca L’Exquisit Mediterrani

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

La Fira de la Tomata de Penjar, la Fira Gastronòmica de Alcossebre i les Rutes de la Tapa centraran les accions de promoció gastronòmica

Castellón Información

Alcalà-Alcossebre ha entrat a formar part, com a municipi de la marca L’Exquisit Mediterrani, impulsada per  Turisme Comunitat Valenciana per a desenvolupar iniciatives i projectes -públics i privats- des de l'alta cuina a productes experiencials en el territori com l’enoturisme, agroturisme, oleoturisme i pescaturisme. Per part de la Regidoria de Turisme s'ha gestionat la incorporació del municipi a aquesta marca “per a aprofitar al màxim el potencial que té Alcalà-alcossebre com a destí gastronòmic i com a línia d'actuació marcada des del mateix Pla Estratègic de Turisme 2021-2024”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Selene Blázquez.

Des del consistori, i de manera conjunta amb Turisme Comunitat Valenciana, es coordinarà el desenvolupament de diferents accions emmarcades en la promoció gastronòmica. De fet, ja s'ha vingut col·laborant amb anterioritat en projectes d'impuls de la gastronomia i el turisme de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat d'incrementar l'impacte de les accions.

La Fira de la Tomata de Penjar, la Fira Gastronòmica de Alcossebre i les Rutes de la Tapa seran els àmbits d'activitat en els quals s'actuarà encara que està previst que puguen desenvolupar noves accions o esdeveniments.

“Tenim clar que la gastronomia és un recurs turístic de primer ordre i, en el cas del nostre municipi, comptem amb un sector de la restauració dinàmic, emprenedor, que col·labora amb les iniciatives que plantegem des de l'Ajuntament i que és un motor econòmic i d'atracció turística”, ha recordat l'Alcalde, Francisco Juan insistint que “la promoció turística, des del punt de vista de l'àmbit gastronòmica, està dins de les nostres accions estratègiques”.