domingo, 19 de septiembre, 2021  |  
Arriba la quarta edició d’Alcossebre Yankee de l’1 al 3 d’octubre Arriba la quarta edició d’Alcossebre Yankee de l’1 al 3 d’octubre

- 14 septiembre, 2021 -

L'esdeveniment està organitzat per Ye Ye Bikers i Justi Galas, amb la col•laboració de l'Ajuntament Arriba la quarta edició d’Alcossebre Yankee de l’1 al 3 d’octubre

L’esdeveniment està organitzat per Ye Ye Bikers i Justi Galas, amb la col•laboració de l’Ajuntament

Castellón Información

Alcossebre Yankee celebrarà de l’1 al 3 d’octubre la seua quarta edició, després de l’aturada obligada en 2020 a causa de la pandèmia. Aquesta trobada reunirà 25 trucks o grans camions americans que s’exhibiran en l’aparcament del passeig Les Fonts i que, a més, recorreran els nuclis de Alcossebre i Alcalà. També està previst realitzar una exhibició de força arrossegant un vehicle de grans dimensions, a càrrec d’experts a traslladar elements de gran pesatge. Segons l’organització, les inscripcions per a participar en l’exhibició de vehicles ja s’han tancat sumant 300 participants. Totes les activitats estan subjectes a la seua adaptació a la normativa sanitària vigent.

L’esdeveniment està organitzat per Ye Ye Bikers i Justi Galas, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre i Custom Maestrat.

El regidor Miguel Martorell destacava que “la nostra localitat és referent en esdeveniments i activitats relacionades amb el món del motor i Alcossebre Yankee és una prova d’això” i insistia que “com en totes accions que es realitzen, ens adaptarem al que marque la normativa sanitària però és important anar recuperant activitats com aquesta”.

 

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario