Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Alcalà-Alcossebre dona llum verda a la rehabilitació de l'ermita de Santa Llúcia i el centre urbà de la platja

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta millora forma part dels projectes presentats per l'Ajuntament dins del Pla de Sostenibilitat Turística dotat amb fons europeus Next Generation

El ple de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha aprovat avui suplementar la partida del pressupost municipal “Estudis i projectes” amb 90.000 euros per a poder realitzar el procés de contractació dels projectes tècnics de dues importants actuacions: la millora del centre urbà de Alcossebre i la rehabilitació de l'interior de l'ermita de Santa Llúcia. Està previst que la partida no quede esgotada i que, fins a final d'any, tingui romanent per a poder realitzar altres possibles projectes.

En el cas de la regeneració del centre urbà de Alcossebre, es tracta d'una actuació pensada per a millorar la mobilitat, fomentar l'ús de l'espai urbà per a les persones i embellir el centre d’Alcossebre, en la zona compresa entre el carrer Rench, plaça Constitució i camí L’Atall. Aquesta millora forma part dels projectes presentats per l'Ajuntament dins del Pla de Sostenibilitat Turística dotat amb fons europeus Next Generation. L'edil d'Hisenda, María Agut, ha explicat que “destinem fons municipals a la redacció del projecte per a poder avançar i perquè, donat l'augment de preus relacionat amb el sector de la construcció, destinarem el total de l'ajuda a l'execució del projecte”.

Respecte al projecte per a la rehabilitació de l'interior de l'ermita de Santa Llúcia, Agut ha explicat que “en previsió de poder optar a fons europeus per a la recuperació de patrimoni, hem d'encarregar un estudi per part d'especialistes com a arqueòlegs o restauradors”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí