Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Alcalà-Alcossebre compta amb un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics al nou Espai d'Oci

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

Ja són dos els punts municipals ja que en l'estiu passat es va posar en marxa el que està instal·lat en la plaça Justo Zaragozà

Aquesta nova instal·lació es caracteritza per ser model de peanya d'una presa de 32A, per a un total d'1 plaça d'aparcament amb recàrrega, de 7,4 kW de potència i disposa del sistema Plug & Play, que permet iniciar la recàrrega de manera immediata amb només endollar el connector del carregador al cotxe.

Amb aquest, ja són dos els punts de recàrrega municipals per a vehicles elèctrics ja que en l'estiu passat es va posar en marxa el que està instal·lat en la plaça Justo Zaragozà, que va comptar amb una subvenció de la Diputació Provincial de Castelló. En el cas del punt del Espai d’Oci, la inversió ha estat exclusivament municipal.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que “continuar sumant punts de recàrrega de vehicles elèctrics era un dels punts que ja establia el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i està clarament dins del full de ruta que ens marquem, a nivell municipal, en accions de foment de la sostenibilitat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí