Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

Alcalà-Alcossebre adjudica la redacció del Pla de Destinació Turística Intel•ligent per 18.098 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

La localitat ja compta amb el reconeixement com a Municipi Turística otorgada per la Generalitat Valenciana

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha adjudicat el servei de consultoria i assessorament tècnic per al disseny i redacció del Pla de Destinació Turística Intel•ligent (DTI), dins de les accions incloses en el Pla de Sostenibilitat Turística en Destins que compta amb fons europeus Next Generation. L'empresa adjudicatària ha estat Kalmas Gestion Empresarial SL per un preu de 18.098 euros, com a proposta millor valorada de les presentades.

La consecució de destí DTI suposarà introduir a Alcalà-Alcossebre en el grup de municipis que compten amb el turisme intel•ligent com una estratègia més per a incrementar la qualitat i competitivitat com a destinació turística, a través d'eixos com la governança, la innovació, la tecnologia, la sostenibilitat i l'accessibilitat. La localitat ja compta amb el reconeixement com a Municipi Turística otorgada per la Generalitat Valenciana.

ajuntament alcala-alcossebre
Fachada de la puerta principal del Ayuntamiento de Alcalà de Xivert.

Dins dels treballs a realitzar, en el procés de redacció del Pla, figuren una fase inicial d'organització i llançament, el mapatge inicial d'agents i anàlisis de context, diagnòstic, sistema d'implementació, seguiment i avaluació, l'elaboració del document final i accions de comunicació.

El Pla Estratègic de Turisme d'Alcalà-Alcossebre 2021-2024 ja incloïa la redacció d'aquest Pla DTI com un dels seus objectius dins de l'apartat d'aplicació de sistemes d'organització interna. A més, aquest nou Pla DTI recollirà accions que també es plasmen en el Pla Estratègic.

L’alcalde Francisco Juan ha destacat “el bon ritme al qual avança l'adjudicació i execució dels projectes inclosos en el Pla de Sostenibilitat Turística en Destins dotat amb fons europeus Next Generation”.