miércoles, 25 de mayo, 2022  |  

- 25 enero, 2022 -

Planteja temàtiques com ara els límits del coneixement científic, l'ètica científica o les responsabilitats que impliquen aquests avanços

Planteja temàtiques com ara els límits del coneixement científic, l’ètica científica o les responsabilitats que impliquen aquests avanços

Castellón Información

El Paranimf de la Universitat Jaume I ofereix en la cita teatral del pròxim 28 de gener, a les 19.30 hores, el clàssic Frankenstein, de la mà de la companyia El Desván.

Aquesta nova versió, adaptada pel reconegut dramaturg Alberto Conejero a partir de la novel·la de Mary W. Shelley i dirigida per Antonio Castro Guijosa, re-visita aquest mite que està en el subconscient col·lectiu per a donar-li una nova forma i suscitar la reflexió des d’una perspectiva actual.

Des del personatge de Víctor Frankenstein, l’obra planteja temàtiques enlluernadores i al mateix temps tenebroses com ara els límits del coneixement científic, l’ètica científica o les responsabilitats que impliquen aquests avanços, unes qüestions que segueixen obertes amb els camps de la intel·ligència artificial o la clonació. Així mateix, des de la perspectiva de la criatura, també afloren preguntes profundes vinculades a la bondat i la maldat, la imperfecció, el patiment o l’educació i la societat.

Whatsapp Telegram