Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:22

Advertisement
Advertisement

Papa Noel i els Reis Mags arribaran a Alcalá-Alcossebre, però esta volta serà en un itinerari móbil

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 21 segundos

Noticias Relacionadas

L’ajuntament ha hagut de reprogramar els actes degut a l’augment de casos de coronavirus al municipi en les últimes setmanes

Castellón Información

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha decidit adaptar la programació d’actes a Nadal per a complir amb les majors mesures de seguretat, per a evitar riscos de cara a la COVID-19. Així, queden anul·lats els actes programats inicialment i es limiten en un itinerari mòbil de Papà Noel, el dijous 24 de desembre, a partir de les 17.00h, i dels Reis Mags, el dimarts 5 de gener.

El recorregut en Alcalà passarà per plaça de l’Església, carrers Santa Bàrbara, La Palma, Sant Nicolau, plaça Juan Vilanova, Baron de Alcahalí, Hort del Rull, Vicente Segrelles, Gabriel Solé, carrer del Carme, Alió, plaça Justo Zaragozà, Foia, passeig Herois del Marroc, rotonda camp de fútbol, Francisco Sospedra, Bassa Amed, Bassa Espiges, camí San Miquel, carrer Llibertat, Ferrocarril, Eres, Doctor Seguer, Veracruz, Santa Llúcia, Dolors, Carrascal, Doctor Ebrí, Sant Gregori, Maestrat, Tot Sants, Sant Mateu, plaça Sant Ramon, Sant Roc, Sant Ferran, Tremedal, Sant Lluís, plaça del Convent, Om, Sant Gabriel, San Abdón, Nova, Sant Tomàs, General Cucala, Juan Barceló, plaça Ricardo Cardona, Desamparats, Puríssima, plaça del Frontó, Sant Pasqual, Sant Vicent, Molinet i plaça Sant Joan. En Alcossebre, el recorregut de Papà Noel i els Reis Mags discorrerà per: carrer Colón, camí Atall zona centre, carrer Sant Benet, avinguda València, carrer Rench, plaça Constitució, carrer Alcalà, carrer Irta, avinguda Blasco Ibáñez, carrer La Parra, carrer la Mola, carrer Barquer, carrer Romeral, carrer Ametler, carrer Bovalar, carrer Bedoll, carrer Eucaliptus, carrer Roure, carrer Palau, carrer Mes d’Ascla, avinguda Castelló, carretera les Fonts i carrer Irta. Els xiquets i xiquetes podran observar des de les finestres i balcons dels seus domicilis el pas de les comitives.

Per part de la Regidoria de Festes, s’havien organitzat visites a càrrec de Papà Noel i els seus elfs i sessions de contacontes i màgia, amb una ambientació nadalenca especial en les places Ricardo Cardona i La Mola. També s’havia planificat una cavalcada de Reis Mags en recintes tancats i amb entrada prèvia, tant en Alcalà com en Alcossebre, però finalment “s’ha decidit aplicar la màxima prudència i responsabilitat i intentar que, amb els recorreguts que Papà Noel i els Reis Mags faran pels nuclis urbans, els més xicotets no perden la màgia del Nadal”, ha explicat el regidor de Festes, Jordi Batiste. En el cas que algun habitatge en la qual hi haja xiquets i xiquetes quede exclòs de l’itinerari establit, es pot comunicar a l’Ajuntament perquè puga incloure’s, telefonant a l’Oficina de Turisme (964 41 22 05).

Advertisement
Advertisement