Noticias Castellón
domingo, 03 de julio del 2022 | Última actualización: 11:37

Nules realitza una campanya mediambiental ‘Guix de la vergonya’ per als fumadors

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta iniciativa pretén conscienciar a aquest colectiu del perjudici que comporta tirar els burilles al sòl dels carrers

Castellón Información

L’alumnat dels centres educatius de Nules amb col·laboració de l’ajuntament estan realitzant una campanya mediambiental anomenada #guixdelavergonya, amb la que es vol conscienciar a les persones fumadores del perjudici mediambiental que comporta el tirar les burilles  al carrer.

En aquesta campanya, que s’està desenvolupant aquest setmana, els xiquets i les xiquetes envolten amb un cercle de guix les burilles que es tiren en espais públics per a denunciar així aquest abandó que atempta contra el medi ambient.

Així doncs, el passat dijous, va ser l’alumnat del CEIP Pío XII qui va recórrer els carrers Buenavista, Santa Ana i Milagro per a assenyalar totes aquelles burilles que es trobaren pel camí. D’igual manera, que va fer l’alumnat de l’IES Gilabert de Centelles en els carrers del seu voltant.

Així mateix, l’alumnat del CEIP Lope de Vega ha continuat amb aquesta iniciativa divendres per la avinguda Castelló, pel carrer major i per la plaça Major i els carrers propers a aquest centre escolar.

Per últim, el dissabte 5 de juny, per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, persones voluntàries de la localitat acudiran a les platges de Nules, més concretament a la zona de l’Estany, per a seguir fent aquesta tasca tant pel parc de l’Estany com pels seus voltants.

Anem a deixar sense netejar aquestes zones per a donar visibilitat a l’acció i sensibilitzar els fumadors de la nostra localitat amb l’objectiu que es prenga consciencia de l’importància de cuidar el municipi i, per tant, el medi ambient”, assenyala César Estañol, regidor de Medi Ambient.