martes, 18 de enero, 2022  |  
L’Ajuntament d’Almassora ha activat aquesta setmana el sistema de cita prèvia online per al SIAC L’Ajuntament d’Almassora ha activat aquesta setmana el sistema de cita prèvia online per al SIAC

- 30 septiembre, 2020 -

Els veïns interessats amb una cita amb aquest mecanisme podran realitzar la seua reserva des de qualsevol dispositiu tecnològic L’Ajuntament d’Almassora ha activat aquesta setmana el sistema de cita prèvia online per al SIAC

Els veïns interessats a concertar una cita amb aquest mecanisme podran realitzar la seua reserva des de qualsevol dispositiu tecnològic

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha activat aquesta setmana el nou format de sol·licitud online de cita prèvia amb el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC). D’aquesta manera, els veïns interessats a concertar una cita amb el SIAC podran realitzar la seua reserva des de qualsevol dispositiu tecnològic, sense haver de cridar al consistori o acudir físicament. Amb aquesta decisió, l’equip de govern contínua amb el seu objectiu de reduir al mínim el consum de paper i agilitar al màxim els tràmits administratius.

Per a això, els Serveis d’Informàtica han facilitat una pestanya virtual en la secció ‘Serveis’, tant en la pàgina web del consistori com en l’APP, per a permetre la reserva de cita amb el SIAC en qualsevol moment. Així, els veïns podran veure els dies i les hores que queden lliures i triar aquells que més s’acoblen a la seua disponibilitat. Una vegada arribe el dia de la seua cita, l’usuari haurà d’escanejar el codi QR del seu dispositiu en una màquina situada en la recepció del SIAC i així confirmar la seua reunió amb el personal.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora ha tret a concurs públic aquest mes el subministrament informàtic per a substituir la infraestructura d’emmagatzematge i implantar nous reptes tecnològics d’administració electrònica i nous serveis a la ciutadania. El contracte ascendeix a 163.500 euros, cofinançat al 50% pels fons Feder de la Unió Europea, i millorarà l’eficàcia de l’administració electrònica.

A més, cal destacar que el SIAC va activar el pagament de rebuts online després del cofinament, amb la finalitat d’oferir als veïns una forma de pagament més segura amb l’arribada de la crisi sanitària del coronavirus. També va tramitar certificats digitals per a aquells usuaris que encara no ho tenien i va implantar un sistema de cita prèvia municipal que va aconseguir agilitar les atencions més urgents sense necessitat de fer cua.

Finalment, el regidor de Personal i Administració General, Javier Mollà, ha agraït “la gran labor dels treballadors del SIAC des que van tornar a obrir les seues portes”. A més, ha valorat aquest nou servei oferit pel consistori “és una eina més que posem a l’abast de la comoditat dels nostres veïns, d’aquesta manera evitaran anomenades a l’Ajuntament i visites innecessàries, és una forma més practica de reservar una reunió amb el personal del SIAC”, ha declarat l’edil.

Whatsapp Telegram