jueves, 29 de julio, 2021  |  
Àgueda Micó presenta a Vinaròs la candidatura ‘Força, poble, futur’ per al 8é Congrés Nacional del BLOC-Compromís Àgueda Micó presenta a Vinaròs la candidatura ‘Força, poble, futur’ per al 8é Congrés Nacional del BLOC-Compromís

- 18 junio, 2021 -

La regidora vinarossenca Paula Cerdà recolza la proposta com a representant territorial de les comarques de Castelló en la futura executiva Àgueda Micó presenta a Vinaròs la candidatura ‘Força, poble, futur’ per al 8é Congrés Nacional del BLOC-Compromís

La regidora vinarossenca Paula Cerdà recolza la proposta com a representant territorial de les comarques de Castelló en la futura executiva

Castellón Información 

Àgueda Micó i el seu equip han presentat esta vesprada a Vinaròs la candidaturaForça, poble, futur’ per al VIIIé Congrés Nacional del BLOC que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny de 2021. Una presentació de candidatura coral en la qual Àgueda Micó ha estat acompanyada per Paula Cerdà, Ignasi Garcia i Vicent Marzà. 

Àgueda Micó, actual secretària general del BLOC-Compromís, aspira a convertir el seu segon mandat en una etapa de refundació del partit. La candidata ha esbossat les línies ideològiques i de treball de la seua candidatura, basades en les ponències presentades per al seu debat al Congrés. En esta línia, ha assegurat és el moment “de refundar el BLOC per a convertir-lo en una eina de construcció nacional i popular del País Valencià i fer-lo encara més útil per a la ciutadania. Repensar-nos és més necessari que mai perquè adaptar-nos i evolucionar en companyia de la societat està al nostre ADN nacionalista. Una refundació que farem des dels nostres valors, que són la lluita per un país just, pròsper i sobirà, des de l’esquerra, el feminisme, l’ecologisme i la cohesió territorial. Un país de persones dignes i lliures que miren cap al futur”. 

Per a Àgueda Micó, un dels principals eixos de treball per als propers anys ha de ser “la feina d’implantació a les comarques del nord del País Valencià. El valencianisme ha de ser una força política decisiva de nord a sud del país, a tots els pobles i ciutats. Per això el nostre creixement passa per estar presents a més municipis d’arreu del país, com per exemple les comarques del Maestrat i els Ports. I això només ho podrem fer amb una visió estratègica arrelada al territori. Això, malauradament, no sempre ha passat i és urgent corregir-ho”. Per a aconseguir-ho, “és imprescindible mirar cada comarca de forma pròpia i diferenciada, i també comptar amb persones d’estes comarques en la direcció del partit”, ha afegit. 

En este sentit, Àgueda Micó ha explicat que la regidora de Compromís per Vinaròs, Paula Cerdà, formarà part de la nova Executiva Nacional si la llista Força, pobla, futur resulta escollida en el Congrés. “Paula és un valor emergent al si del BLOC i Compromís i farà una tasca fonamental d’enllaç entre les comarques del nord i la direcció del partit”. La tasca concreta de Paula Cerdà serà la de representant territorial de les comarques de Castelló, amb la missió de millorar la comunicació entre la base municipalista i l’Executiva. En esta tasca formarà equip amb el portaveu de Compromís a la Diputació de Castelló, Ignasi Garcia. 

A banda de Paula Cerda i Ignasi Garcia, altres persones que també formen part de la candidatura encapçalada per Àgueda Micó són el castellonenc Vicent Marzà o el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví.

Whatsapp Telegram