Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 10:35

Advertisement
Advertisement

Agricultura subvenciona amb 36.313 euros la implantació de nous sistemes de recollida a Vinaròs

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament de Vinaròs ha rebut una subvenció de 36.313€ de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per a la recollida de residus urbans, segons la resolució del 30 de desembre del 2022. La línia està pensada per a col·laborar en la implantació de nous sistemes de recollida que fomenten el reciclatge, especialment bioresidus, així com per a la millora dels mitjans existents.

Des del Departament d’Obres i Serveis es treballa en la redacció del nou contracte de recollida de residus on s’implementaran totes les novetats legislatives, a més de tenir en compte el Pla Local de Residus aprovat el passat 2021. Així mateix, el nou contracte inclourà aquesta subvenció i el temps per poder justificar la despesa serà fins al juny de l’any 2025.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, indica que “la millora de les dades de reciclatge de Vinaròs són un objectiu constant de l’Ajuntament, i any rere any, s’evidencia la tendència positiva al respecte”. En aquest sentit, comentava que tot i l’evolució favorable cal continuar amb campanyes de conscienciació i afavorir als veïns la possibilitat de reciclar.

Per acabar, la regidora recordava que ja està disponible el nou web de gestió de residus urbans de l’Ajuntament https://residus.vinaros.es/

Advertisement
Advertisement