Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 07:25

Aforament complet a Cabanes per a gaudir de la literatura i el vi organitzat per la regiduria de Cultura

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

Els passatges literaris que es van llegir van ser triats per l’organització i per algun participant, que tenien llibertat per a proposar els temes

Castellón Información

La nova proposta cultural de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cabanes, en la qual es relacionava la tradicional importància del vi en la localitat amb diferents textos literaris, ha sigut un èxit total de participació. Totes les places de l’activitat van quedar ocupades per a escoltar textos que van saber apreciar i reconéixer les arrels vinícoles del territori mitjançant una activitat pionera literària.

En la Plaça de l’Església es va iniciar la lectura dels textos, tot acompanyat per un maridatge de tres vins procedents del celler local de Bellmunt i Oliver Viticulturs – Ildum Vinarius. Un negre, un altre blanc i un altre espumós van ser els models que van provar les persones allí presents, un grup format entre veïns, veïnes i visitants que no van voler perdre’s l’activitat.

Els passatges literaris que es van llegir van ser triats tant per l’organització com per algun participant, que tenien llibertat per a proposar els temes. La celebració d’aquest esdeveniment s’uneix a ‘Cabanes Negre’ o al conta contes organitzat pel Dia del Llibre, en la idea de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de fomentar i apreciar les diferents branques culturals.