Noticias Castellón
domingo, 05 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:34

Afanias Castelló serà l’Associació Beneficiaria del Dolçainadal 2019

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

El festival està organitzat per la Federació de Dolçaina i Tabal que entrega els beneficis del concert a associacions locals

Castellón Información

Afanias Castelló es una organització privada sense ànim de lucre creada el 3 de Novembre del 1965, per a contribuir i prestar serveis a les persones amb diversitat funcional intel·lectual, i altres discapacitats associades, i a les seues famílies. Fou una entitat pionera i el seu naixement va representar un pas endavant en l’atenció a les persones amb discapacitat en la província de Castelló.

Afanias Castelló té com a missió millorar la calitat de vida de les persones amb diversitat funcional intel·lectual i la de les seues famílies. Ha complit 53 anys d’esforç comú de famílies i administració per a cobrir les necessitats d’aquest sector de la població. La entitat ha anat creixent en tots els sentits, en la calitat dels serveis però sobretot en el nombre de persones ateses, treballadors, socis, voluntaris i col·laboradors. El capital humà es el motor de la entitat.

El Dolçainadal 2019 serà la cinquena edició del Concert Benèfic de Dolçaina i Percussió al voltant dels nadals organitzat per la Federació de Dolçaina i Tabal de Castelló. Un concert que en anteriors edicions va ajudar a associacions com Síndrome de Down Castelló, Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, Associació de Pares de Afectats per Autisme (APNAC), i en l’ultima edició, Associació d’Enfermetats Minoritàries de la Comunitat Valenciana (ASEMI). Enguany serà una edició especial i plena de sorpreses per celebrar la cinquena edició.