Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 30 de marzo del 2023 | Última actualización: 21:58

Advertisement
Advertisement

Nules replanta els seus singulars castanyers en l’exterior del jardí botànic Francisco Beltrán

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta actuació pretén preservar aquets arbres no usuals en aquesta zona, i que el botànic nulense va dissenyar

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules replanta en l’exterior del Jardí Botànic Francisco Beltrán Bigorra els seus singulars castanyers, aquests nous arbres renoven part de l’entorn d’aquest espai tan emblemàtic per a Nules.

El regidor de parcs i jardins, Adrián Sorribes, ha explicat que “aquestes actuacions formen part del pla de gestió del Jardí Botànic. Després de la retirada de l’arbratge en mal estat o afectat per tempestes, l’equip de jardineria ha disposat replantar aquestes zones i doblegar els exemplars allí on el seu estat presenta major degradació”.

Aquesta actuació pretén preservar una de les singularitats d’aquest jardí botànic com són els castanyers, arbres no usuals en aquesta zona, i que el botànic Nulense ‘Francisco Beltrán Bigorra’ va dissenyar en el seu moment. Aquestes actuacions van ser estudiades en el seu moment per la Universitat de València, organisme amb el qual l’ajuntament manté una col·laboració estreta.

De fet Nules ha sigut seu de les pràctiques de poda en altura realitzades per la cambra de comerç de València juntament amb aquesta Universitat.

Advertisement
Advertisement