Noticias Castellón
miércoles, 07 de diciembre del 2022 | Última actualización: 14:43

Adrián Casabó presenta les línies estratègiques del seu projecte de ciutat per a Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

El candidat del PP reclama que dos sectors essencials com la ceràmica i l'agricultura tinguin l'atenció que mereixen per part dels governs autonòmic i nacional

Adrián Casabó s'ha presentat aquest dissabte com a candidat a l'alcaldia de Vila-real pel Partit Popular. En un acte que ha congregat a més de 300 persones, el president del PP i portaveu popular a l'ajuntament ha donat a conèixer algunes de les línies estratègiques del projecte amb el qual aspira a governar la ciutat.

El líder del PP ha incidit durant la seua intervenció en què “Vila-real no pot deixar passar ni una oportunitat més, perquè durant aquesta última dècada ja hem vist com el tren passa una vegada i una altra sense que hi haja mai parada a la nostra ciutat”.

Reactivar el comerç de proximitat, donar una solució definitiva als problemes d'inundacions en determinades zones de la ciutat, reduir la pressió fiscal i generar millors condicions en les àrees industrials són alguns dels compromisos que ha adquirit el candidat popular. A més, Casabó ha apuntat que no es cansarà “de reivindicar davant qui faça falta les infraestructures i serveis que Vila-real mereix i reclamar que dos sectors essencials com la ceràmica i l'agricultura tinguin l'atenció que mereixen per part dels governs autonòmic i nacional”.

L'acte, que ha comptat amb algunes intervencions del públic que ha explicat perquè és una bona notícia que Adrián Casabó arribe a l'alcaldia, ha servit perquè el candidat explique als veïns quals seran les línies d'acció del PP quan arribe a l'alcaldia. “Volem una Vila-real més neta, més accessible, que generi més i millors oportunitats de futur i que torni a ser referent , posant als veïns en el centre de l'acció política”.

Baix el lema ‘El Canvi Comença amb tu’, Casabó ha incidit en què “Vila-real ha de ser una ciutat, que tinga clar d'on ve i respecte les seues tradicions, però que dóne les oportunitats que necessiten i mereixen els ciutadans per a assegurar un futur pròsper”.