Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

Adjudicat el Pla d'Asfaltat que millorarà una desena de vials a Benicàssim

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 36 segundos

Noticias Relacionadas

Els carrers on s'executaran les obres són el carrer Oliveres, Mestre Cubells, Fuente San José, García Sangüesa, Sureres, Estatut, Cristóbal Colón, Guitarrista Tárrega, Leopoldo Querol i Quatre Camins, tots ells vials localitzats en el nucli urbà i el bulevard

L'Ajuntament de Benicàssim ha adjudicat les obres d'asfaltat d'una desena de vials del municipi. L'alcaldessa, Susana Marqués, ha informat que “el projecte de millora ha sigut redactat atenent les prioritats de conservació dels paviments existents i a les peticions veïnals que se'ns han anat traslladant a través dels pressupostos participatius, contribuint entre tots a millorar la ciutat que tots volem per a viure”.

A aquest efecte, el mes de març passat l'equip de govern va aprovar la incorporació de 200.000 euros en el pressupost per a la redacció del projecte i execució dels treballs, quedant finalment adjudicada l'obra aquesta mateixa setmana. Com ha explicat el regidor d'Urbanisme, Carlos Díaz, “el termini d'execució serà de dos mesos i els treballs començaran després de festes per a salvaguardar una possible deterioració de la repavimentació durant el Dia de les Paelles”. I és que hi ha vials inclosos en el present projecte de millora de l'asfaltat que formen part de l'espai habilitat per a cuinar paelles durant la festa declarada d'Interés Turístic Autonòmic i que se celebrarà el pròxim 20 de gener.

Els vials inclosos dins del projecte de millora d'asfaltat a executar durant el primer trimestre del 2023 són: carrer Oliveres, Mestre Cubells, Fuente San José, García Sangüesa, Sureres, Estatut, Cristóbal Colón, Guitarrista Tárrega, Leopoldo Querol i Quatre Camins, tots ells vials localitzats en el nucli urbà i el bulevard i des de l'equip de govern ja s'està treballant en la redacció de pròximes actuacions tant d'asfaltats, com a millores de voreres i renovació d'enllumenat en urbanitzacions de muntanya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí