Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:02

Actes taurins i el festival amb Juan Magán són l’avantsala de les festes del Roser d’Almassora

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 42 segundos

Noticias Relacionadas

El recinte taurí, situat en l’aparcament Séquia Parra, al costat de l’IES Vila-roja, albergarà un concurs de retallades, Gran Prix o classes pràctiques. A més, hi haurà menjada i sopar popular per a les penyes

Els actes taurins compartiran protagonisme amb el festival Electrolatino, que tindrà a Juan Magán com a artista estrela, l’últim cap de setmana de setembre a Almassora. Es tracta d’una avantsala de les festes patronals del Roser que arrancaran el divendres 6 d’octubre.

L’Ajuntament d’Almassora col·labora amb l’Associació Cultural Taurina Santa Quiteria en la programació que tindrà lloc en el recinte taurí, instal·lat en l’aparcament Séquia Parra, al costat de l’institut Vila-roja. Els actes arrancaran el divendres 29 de setembre, a les 18.30 hores, amb un especial José Arriazu i fills. El dissabte, a les 18.00 hores, se celebrarà l’I Concurs de Retallades Local i a la nit, a les 23.30 hores, serà el moment de les penyes amb el Gran Prix i vaques enfundades.

Aqueix mateix dissabte hi haurà menjada (paella monumental) i sopar popular (torra) per a les penyes que s’apunten en la carpa de festes, al costat de la cooperativa. A  continuació, la vetlada conclourà amb discomóvil. Les inscripcions s’han de realitzar en l’Associació de Penyes i Colles d’Almassora i en l’Associació de Penyes taurines d’Almassora.

El diumenge a les 18.00 hores es posarà el fermall al cartell taurí amb les classes pràctiques a càrrec de l’Escola Taurina de Castelló, que depèn de la Diputació. Un dels novillers participants serà el almassorí Joan Marín.

“Hem volgut donar contingut festiu a l’últim cap de setmana de setembre perquè serveixi com un avançament del Roser i els almassorins puguin gaudir d’actes taurins i de bona música a càrrec de Juan Magán”, ha explicat el regidor de Festes, Arturo Soler.

“L’objectiu és dinamitzar i diversificar l’oferta festiva i generar economia aqueix cap de setmana, per la qual cosa convidem a tots els almassorins i a tots aquells que ens vulguin visitar a gaudir d’aquests actes”, ha assenyalat el regidor, qui ha subratllat que s’està acabant d’ultimar el programa de festes de la Mare de Déu del Roser.

Sens dubte, el plat fort del cap de setmana serà l’Electrolatino Fest, que tornarà a situar a Almassora com a epicentre de la música en directe. L’aclamat artista Juan Magán encapçalarà el cartell, acompanyat per destacats noms com Karetta de Gucci, Víctor Magán i diversos dels DJ més prominents del gènere urbà a la província, com Gonan Drew, Suga o Xavi Reverté. L’esdeveniment tindrà lloc divendres que ve 29 de setembre en el recinte de concerts situat al costat de la piscina municipal.

Juan Magán, el creador d’aquest gènere urbà i un dels referents més influents de la música comercial al nostre país, encapçalarà l’esdeveniment. Els seus himnes generacionals han establit rècords mundials en reproduccions i compten amb més de set milions d’oïdors mensuals en Spotify. Alguns dels seus remixs superen els 300 milions de reproduccions. Sense cap dubte, es tracta d’una figura transcendental en el gènere, capaç de reinventar-se al llarg dels anys i dominar la fórmula de l’èxit.