Noticias Castellón
viernes, 09 de diciembre del 2022 | Última actualización: 10:22

L’UJI celebra una jornada informativa sobre l'accés a la universitat per a persones majors de 25, 40 i 45

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

Un total de 79 persones van assistir el divendres 17 de gener a la sessió a la Facultat d’Humanes, on es realitzaran les proves el proper mes de maig

Castellón Información

L'UJI, a través del Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social, ha dut a terme aquesta acció d'informació i orientació per tal d'oferir accions dirigides a totes les persones que tinguen interès en cursar estudis universitaris i en línia amb el seu compromís per fomentar la relació amb els centres de formació d'adults.

La jornada es va centrar fonamentalment en la presentació del procediment i l'estructura de l'accés per a majors de 25, 40 i 45 anys, el procés de matrícula a les proves, la preinscripció i admissió a la universitat. Enguany, com a novetat, cal destacar la participació en la jornada d'un estudiant del Programa Ambaixadors, Adrián Monforte, qui va explicar tant la seua experiència en l'accés per aquesta via com la seua vivència de ser estudiant universitari. Finalment, l'activitat es va tancar amb un itinerari guiat pel campus.