Noticias Castellón
jueves, 05 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:17

A mitjans de juliol finalitzaran les obres de la primera fase d’adequació del Servei d’Atenció a les Persones de Benicarló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

La segona fase, on s’inclouen les instal·lacions, revestiments i equipament, estarà llesta al mes d’octubre

Els treballs d’adequació de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones (SAP) de Benicarló avancen segons els terminis previstos i finalitzaran a mitjans de juliol.

Les obres que estan executant-se en l’actualitat són les de reforma interior i distribució de l’espai, corresponents a la primera fase d’adequació d’aquest espai.

Posteriorment, s’iniciarà la segona fase, per als tancaments, instal·lacions, revestiments i equipament de les oficines, que estarà acabada al mes d’octubre.

Una vegada finalitzades les dos fases, obrirà les portes el Servei d’Atenció a les Persones, un espai d’atenció a la ciutadania que ocuparà la planta baixa i primera planta de l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera i que centralitzarà tota l’atenció en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l’administració com dels ciutadans de Benicarló.

El SAP serà un espai completament accessible que comptarà amb hall d’entrada, zona d’espera, zona d’atenció presencial, sala d’atenció confidencial, espai per a ordinadors i zona per a complimentar documentació. També s’habilitarà a la primera planta una sala per a reunions i zona d’arxiu i d’oficines.

El projecte de posada en marxa del SAP s’emmarca en l’EDUSI, cofinançada amb fons europeus Feder.