Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 19:22

Èxit del Curs d'Estiu de la Universitat Jaume I al Museu d'Art Contemporani de Vilafamés

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

 

Castellón Información

Els darrers 9 i 10 de Juliol va tindre lloc a Vilafamés el Curs d'Estiu “Viatjar amb Art. El viatge de la mirada” organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló amb col·laboració del Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni, sota la direcció de les professores Dora Sales, Juncal Caballero y Rosalía Torrent.

El vicerrector de Cultura i Relacions Institucionals de la UJI, Wenceslao Rambla, va inaugurar aquestes jornades en les que els viatges, l'art i els museus apareixien com a elements clau de cadascuna de les conferències i debats. Tres conceptes diferentes amb una relació molt íntima que van permetre una gran participació i afluència de públic matriculat.

Ponències de professors d'Universitats com la Complutense de Madrid, viatgers, o escriptores, es van veure complementades per activitats de caràcter pràctic amb creadors artístics reconeguts, o taules rodones amb experts en art i cultura o gestors d'espais culturals, entre d'altres.

En definitiva, aquest Curs d'Estiu organitzat a la sala Quatre Cantons de Vilafamés, ha esdevingut en un èxit que corrobora el punt d'inflexió que el MACVAC està experimentant des del canvi de direcció, cap a una major difusió i activitat d'aquest espai.