Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 18:40

Compromís presenta la seua llista per a Almassora davant de quasi 100 persones

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

El ja tradicional Tast de Vins de Compromís Almassora va comptar amb la presència de Marzà, Mònica Àlvaro, Belén Bachero i Víctor García, així com d'alcaldables de Compromís de plana Alta i Baixa.

Susanna Nicolau: "Hem liderat l'oposició a l'Ajuntament i aspirem i estem disposats a liderar el canvi que demana la ciutadania d'Almassora".

Castellón Información

El tradicional Tast de Vins i Formatges que organitza anualment Compromís per Almassora per promocionar el consum de productes agroalimentaris autòctons es va revestir ahir a la nit d'un evident regust polític. L'acte, que va reunir gairebé 100 persones -el aforament màxim del local-, es va convertir en una veritable demostració de força de Compromís per Almassora, la candidatura, encapçalada per Susanna Nicolau, va aconseguir reunir ahir a tots els primers espases de la llista autonòmica per Castelló, així com de la majoria d'alcaldables de Compromís en municipis veïns. "Compromís per Almassora no només ha liderat l'oposició a l'Ajuntament amb propostes positives durant els últims quatre anys, sinó que amb l'equip consolidat que té està preparat per liderar el canvi", va destacar moments abans del tast el número 1 de Compromís a les Corts per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà. En aquest sentit, la candidata a l'alcaldia d'Almassora, Susanna Nicolau, ha destacat que "el canvi està a l'abast de les mans i estem disposats i preparats a liderar amb l'objectiu de construir una Almassora millor i més propera a les persones". L'acte, presentat pel portaveu de Compromís al consistori, Xavier Trenco, va comptar a més de amb Marzà, amb la presència de la resta de candidats autonòmics, com la número dos, Mònica Àlvaro, la número 3 i alcaldessa de Vistabella, Belén Bachero , el nombre 4 i portaveu a l'Alcora, Víctor Garcia, així com amb el portaveu de Compromís a Cabanes i membre de la candidatura, Carles Mulet.

Cal recordar que Compromís, que realitza anualment un acte similar, ja ha realitzat tastos de la pràctica totalitat de cellers locals. Per aquest motiu, i malgrat repetir amb els formatges d'Almassora, va optar per innovar en la beguda i es va decidir per un celler familiar castellonenca, en aquesta ocasió de Segorbe. "Es havia previst com un acte lúdic en què els veïns i veïnes d'Almassora poguessin degutar un bon vi i formatges de la terra compartint taula amb els membres de la candidatura d'Almassora, per també compartir inquietuds experiències ... Però a més, molts alcaldables de municipis veïns han volgut acompanyar-nos", expicaba el portaveu local, Xavier Trenco.

L'acte, que va omplir l'aforament previst, va comptar amb la presència de nombrosos alcaldables i regidors de Compromís de municipis veïns, com el candidat de Borriana, Vicent Granell, el de Benicàssim, Joan Bonet, el d'Orpesa, Josep Lluís Romero, o el número 1 de la candidatura de Compromís per Borriol, Silverio Tena.

Evidentment, el tast va comptar amb la resta de membres de la candidatura de Compromís a Almassora que, encapçalada per l'educadora Susanna Nicolau, compta amb la jove professora Diana Belliure, amb el funcionari de Justícia Roger Beltran, amb l'estudiant de Infermeria -ara aturada -, Amaya Gómez; amb el portaveu local i director de l'IES Àlvaro Falomir, Xavier Trenco; amb la professora Evelia Beltrán; amb el jove monitor esportiu Hugo Artero; amb l'economista Carlos Rubert, entre d'altres.