Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 14:51

Benicarló contarà amb una segona canonada d'aigua potable

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

El traçat d'aquesta segona escomesa será de 2 quilómetres i transcorrerà des de l'ermita de Sant Gregori fins a l'avinguda del Maestrat

La Generalitat Valenciana ultima el projecte de construcció d'una segona escomesa d'aigua potable per a Benicarló que permetrà garantir el subministrament de manera ininterrompuda.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, es va reunir aquesta pasada setmana amb el director general de l'Aigua, Manuel Aldeguer, per a ultimar els detalls del projecte de construcció d'aquesta segona escomesa d'aigua.

Actualment, Benicarló disposa d'una canonada que discorre des del dipòsit principal fins al punt de connexió amb la xarxa situat a l'avinguda del Maestrat, i amb la construcció d'aquesta segona connexió, de més de dos quilòmetres d'extensió, s'habilitarà una segona escomesa des del punt de conducció existent a l'ermita de Sant Gregori fins a l'avinguda del Maestrat, passant pel camí de Sant Gregori i pel traçat de l'antiga N340.

D'aquesta manera, no seria necessari tallar el subministrament d'aigua en cas d'haver de fer treballs de manteniment o haver de substituir algun tram en l'única connexió existent actualment.

La Direcció General de l'Aigua té previst finalitzar el projecte a finals d'abril o primers de maig. Una vegada presentat i aprovats tots els informes pertinents, la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica licitarà les obres previsiblement aquest mateix 2023.