Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 10:06

Castelló inicia les obres de repavimentació en un tram de la Ronda Sud valorades en 230.000 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

L'alcaldessa destaca els treballs en les calçades que reforcen la seguretat viària i de les persones i milloren l'entorn urbà

Hui han començat les obres de repavimentació d'un tram de la Ronda Sud (entre Quadra Morteràs i Quadra Lairón) i les del tram que connecta la Ronda Sud amb el carrer França, en la mateixa Quadra Morteràs. Són dues actuacions incloses en el contracte del servei de repavimentació de calçades de vies públiques de Castelló, valorades en 230.000 euros aproximadament.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor d'Urbanisme, José Luis López, han visitat la zona d'actuació. "La repavimentació d'aquest tram de la Ronda Sud contribueix a la millora de l'entorn urbà i a la seguretat viària i de les persones", ha explicat Marco. "Continuem millorant les calçades del terme municipal per a garantir que estiguen en condicions òptimes", ha apuntat Marco.

López, per part seua, ha recordat que "el servei de repavimentació de calçades de vies públiques del terme municipal es va adjudicar al març del 2021 fins a 2024 i a través d'aquest, l'Ajuntament realitza el manteniment i les millores de les calçades que hagen patit desperfectes o que estiguen en males condicions pel pas del temps".

En el cas dels treballs en la Ronda Sud i la Quadra Morteràs, es prolongaran al llarg d'aquesta setmana, amb corts puntuals dels carrils en els quals s'està actuant per a poder dur a terme el fresat i aglomerat, i sempre amb l'accés garantit per als residents i serveis públics.