Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Disminueixen les baralles, actes vandàlics i molèsties dels casals durant les festes d'Almenara

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

La Policia Local va incrementar notablement els serveis preventius i l'assistència als actes programats

Les recents festes patronals d'Almenara han portat un descens de les incidències respecte a les últimes celebracions de 2019 segons les estadístiques de les actuacions de la Policia Local d'Almenara.

Així, s'han reduït en un 40%, quasi a la meitat, tant les baralles com les assistències a les persones. Pel que respecta als actes vandàlics, aquests han disminuït en un 17% mentre que les molèsties causades pels casals han descendit un 16.8%. Finalment, igual que en 2019, no s'han registrat incidències per violència de gènere.

Ara bé, per a aquestes celebracions festives, la Policia Local d'Almenara ha redoblat els seus esforços, augmentant en un 35,89% els serveis preventius i un 20% l'assistència als esdeveniments programats. A més cal recordar que en els principals actes lúdics s'ha instal·lat un Punt Violeta amb presència policial, com a mínim, amb una agent especialitzada.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la labor i treball realitzat per la Policia Local al llarg d'aquests festejos per a garantir la convivència i la seguretat de les celebracions per a reduir el nombre d'incidències.