Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Nules busca al nou cronista de la Vila fins el 17 d'octubre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

Hi haurà que presentar les sol·licituds al registre d’entrada de l’ajuntament amb un breu currículum acadèmic de la persona proposada juntament amb la motivació que els porta a presentar-la

L’Ajuntament de Nules vol que la ciutadania participe en el procés de selecció del nou Cronista Oficial de la Vila, de manera que ha obert un termini per a que les persones de Nules interessades puguen presentar les seues propostes a més també poden presentar candidatures les diferents entitats, associacions locals, i partits polítics.

En aquest sentit, per a participar en aquest procés selectiu hi haurà que presentar les sol·licituds al registre d’entrada de l’ajuntament amb un breu currículum acadèmic de la persona proposada juntament amb la motivació que els porta a presentar-la. De manera que, el termini per a presentar propostes finalitza el pròxim 17 d’octubre.

Davant açò, l’alcalde David García explica que “després d’haver celebrat diferents reunions per a tracta aquesta designació els grups municipals hem decidit que la ciutadania participe també d’aquest important procés. Així doncs, una vegada finalitze aquest termini ens tornarem a reunir per a valorar cadascuna de les propostes presentades, donat que la idea és que l’elecció siga per consens de tots els grups polítics”.

Cal assenyalar que el perfil de la persona que ostente aquest càrrec, a més de ser de Nules, hauria de tenir estudis superiors d’Història, Història de l’Art o estudis superiors de les rames de Humanitats, Ciències Humanes o Socials, preferentment davant qualsevol altres titulacions. De fet, recentment el ple aprovava un reglament que contempla els drets i les obligacions del Cronista Oficial de la Vila.

Aquest procés es porta a terme després de la mort de Vicent Felip Sempere, Cronista Oficial de la Vila de Nules durant més de 30 anys, el qual ha estat tot un referent com a historiador de la localitat.