Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 14:36

El PSPV de Castelló compleix amb el compromís d'obrir la nova Oficina d'Atenció a la Militància

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Es tracta d'un servei d'assessorament al conjunt de càrrecs públics, membres orgànics, militants de base i candidatures

El PSPV de Castelló compleix amb el compromís d'obrir la nova Oficina d'Atenció a la Militància. Com ha explicat el secretari general provincial, Samuel Falomir, es tracta d'un servei d'assessorament al conjunt de càrrecs públics, membres orgànics, militants de base i candidatures "amb l'objectiu d'acompanyar, potenciar i donar suport a la seua acció política".

Falomir ha destacat que "encarem l'inici d'un nou curs amb la mirada posada en les eleccions municipals del 2023 on necessitarem la implicació i del treball de tota la militància". En aquesta línia, el secretari general ha afirmat que "es crea l'oficina amb el deure d'escoltar la nostra militància i a la ciutadania en general per a continuar enfortint el projecte socialista iniciat l'any 2015, amb la capacitat de millorar cada dia la vida de les persones".

Segons ha destacat el dirigent socialista, en el darrer congrés provincial, la nova executiva va plantejar la idea d'oferir una atenció pròxima amb la militància perquè tots i totes se senten part del projecte de societat que es vol construir. "I ara fem realitat la creació d'un espai on cada persona puga plantejar els seus dubtes o suggeriments amb la seguretat de ser atesos per l'equip humà que treballa dia a dia per aquest gran partit".

Com ha fet públic el PSPV-PSOE de la província de Castelló, l'Oficina d'Atenció a la Militància estarà oberta de dilluns a divendres i de les 9:30 a les 13:30, en la seu, situada al Carrer Carcaixent, num. 31, de Castelló de la Plana. A més, el telèfon de contacte serà el 964 235 551.