Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Els socialistes de Nules demanen a Garcia que els comerços es beneficien del Bo Cultural Jove

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

"Cada ajuda de 400 euros s'ha de revertir en els nostres establiments i ha de ser el consistori qui ho promoga junt amb les associacions comercials", indica Sorribes

El portaveu del PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Nules, Adrián Sorribes, ha traslladat a l'equip de govern la seua proposta perquè els comerços de Nules es beneficien del Bo Cultural Jove que ha estrenat el Govern espanyol aquesta mateixa setmana. Sorribes apunta que "cada ajuda de 400 euros s'ha de revertir en els nostres establiments i ha de ser el consistori qui ho promoga junt amb les associacions comercials del nostre poble".

El regidor socialista ha demanat que s'habilite el Casal Jove com a punt de referència per a sol·licitar-lo i que s'edite una guia comercial amb tot allò que ofereixen els establiments de Nules i que poden ser canviats amb l'ajuda del Govern. "Aquestes accions beneficiarien al comerç local i maximitzarien els beneficis de les ajudes públiques del govern central perquè arriben a com més població millor", ha expressat.

Segons ha explicat Sorribes, el Bo Cultural Jove representa una oportunitat "d'or" per a donar a conéixer el comerç local entre els i les joves nuleres, "una mesura que ajudaria a fomentar l'oci al municipi i fomentar la proximitat entre els veïns i veïnes". "Davant la falta d'idees i acció de l'actual govern d'independents, des del Partit Socialista apostem per dinamitzar l'economia local i potenciar Nules com una ciutat d'oportunitats", ha afirmat Sorribes.