Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Torna el Triatló Intinitri Sprint Vila-real amb la seua huitena edició el pròxim 31 de juliol al Termet

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

La inscripció estarà oberta fins al dia 27 de juliol

La huitena edició del Triatló Intinitri Sprint Vila-real arriba el pròxim 31 de juliol al paratge natural del Termet. Es tracta d'una de les proves que ha persistit a la pandèmia i que va tindre les seues edicions en 2020 i 2021 sense parar. Hui ha tingut lloc la presentació d'aquest reconegut Triatló en el paratge on es realitzarà en unes setmanes i ha comptat a més amb la presència de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch.

En la presentació s'han recalcat els punts forts d'un lloc com el Termet, que gràcies a les seues aigües netes del riu Millars i la seua vegetació, que permet protegir del sol als atletes, s'ha convertit en un lloc idoni per a la realització d'aquestes proves en aquestes dates.

L'encarregat del Triatló ha explicat que es mantindrà el mateix circuit que en les edicions anteriors, encara que estan a l'espera de les obres de l'Estadi de la Ceràmica. “L'última setmana en qüestió es canviarà per un carrer o un altre, però no hi haurà molta modificació, tenim un pla A i un pla B sota control”, aclareix.

Hi haurà dos punts d'eixida, al principi els atletes hauran de dirigir-se al Termet, on recolliran el dorsal i deixaran el material per a la carrera de terra. El segon punt serà al Carrer Encarnació, al costat del pont de Santa Quitèria, on s'efectuaran els canvis per a la prova de natació.

La inscripció estarà disponible fins al dia 27 de juliol. De moment, segons ha avançat el responsable de l prova, hi ha al voltant de 150 atletes inscrits, encara que la xifra va augmentant gradualment i s'espera arribar als 300 participants, com en anys prepandèmia.

Per part seua, José Benlloch, l'alcalde de Vila-real s'ha mostrat “molt content” amb el treball realitzat. Benlloch ha recalcat que el més important és “reflexionar que fa 10 anys aquesta prova no hauria pogut fer-se ací”. L'alcalde recorda que gràcies a noves infraestructures per les quals s'ha apostat els últims anys han permés adaptar el paratge per a aquesta mena d'activitats. “Abans no estava la piscina, ni el pont, ni el circuit de running ni ens deixaven nadar en el riu”, subratlla Benlloch.