Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 13:06

La Regidoria de Participació Ciutadana desenvolupa projectes sostenibles i igualitaris als barris del sud

Tiempo de Lectura: 56 segundos

Noticias Relacionadas

El regidor Francesc Mezquita ha visitat l'Associació de Veïns San Bernardo per conéixer el projecte que s'está desenvolupant per la zona

Castellón Información

El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Mezquita,  ha visitat l'Associació de Veïns San Bernardo per conéixer el projecte que s'està desenvolupant als barris del sud. Juntament amb les associacions veïnals La Aduana-Grup Lourdes, Sant Pau-Perpetuo Socorro i Sant Jaume-Roquetes han llançat el projecte 'Transformant els Barris del Sud per a una Societat més igualitària i sostenible'. El programa consisteix en una sèrie d'activitats socioculturals, esportives i educatives centrades a dinamitzar la vida en els barris del sud de Castelló.

Entre les diferents trobades, destaquen les accions per a la recuperació de la memòria i la identitat dels barris; el suport veïnal per a la millora formativa i d'ocupació amb tècniques d'estudi, informàtica o tallers de reciclatge; les diverses activitats d'oci educatiu i artístic amb activitats de dibuix, esplai, manualitats, postals, concurs pinta l'ermita de Sant Jaume; i projectes saludables, cuina i alimentació, ball o tallers de foment d'igualtat.