Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 00:27

L'Ajuntament de Nules consciencia els escolars sobre l'assetjament escolar amb una representació teatral

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

Un total de 300 alumnes de cinquè i sisè de Primària de tots els col·legis de la localitat han participat en aquesta iniciativa educativa

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa una nova iniciativa per conscienciar  l’alumnat del municipi sobre l’assetjament escolar, de manera que s’ha volgut visualitzar aquesta problemàtica amb una obra teatral.

Així doncs, un total de 300 alumnes de cinquè i sisè de Primària de tots els col·legis de la localitat com ara el CEIP Pío XII, CEIP Jaume I, CEIP Lope de Vega, CEIP Cervantes, CEIP Nou Pedro Alcázar i el col·legi Nuestra Señora de la Consolación han assistit hui a la representació de “La bambolla de Júlia” que ha tingut lloc al Teatre Alcázar.

Amb tot, des de la regidoria de Cultura s’assenyala que l’escenificació d’algunes situacions pot ajudar als més menuts a prendre consciencia, “l’assetjament escolar és una situació injusta que està present a totes les escoles, per aquesta raó des de l’ajuntament es considera que és important donar als xiquets i a les xiquetes de d’una edat primerenca ferramentes perquè reconeguen el que els està passant, que puguen expressar allò que senten, i que troben eixides d’aquesta situació. I aquesta obra de teatre ajuda a apropar tots aquest fets als més menuts”, explica la regidora M. José Esteban.

De fet, “La bambolla de Júlia” compta amb materials pedagògics per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. La història que es representa en aquesta obra porta  als escolars a fer-se preguntes sobre la realitat que viuen diàriament als seus col·legis.