Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Alcalà-Alcossebre organitza el programa ‘Activa cos i ment’ per a promoure l'envelliment saludable

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

El curs és totalment gratuït i compta amb diferents activitats per a  mantenir una ment més activa i millorar les capacitats físiques

Castellón Información

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, a través a través de la Regidoria de Benestar Social, posa novament en marxa el programa ‘Activa’t’, en aquesta ocasió, ‘Activa cos i ment’. A través de diferents exercicis, s'estimularan les capacitats cognitives amb activitats en les quals exercitaran la memòria, l'atenció o treballar l'agilitat mental, amb la finalitat de mantenir una ment activa. A més, aquestes activitats es combinen amb la pràctica de l'exercici corporal, per a millorar les capacitats físiques

Algunes de les activitats que es desenvoluparan busquen activar la memòria motriu a curt termini, millorar la lectura de text indicatiu o treballar la memòria visual mitjançant circuits físics. L'objectiu és continuar promovent l'exercici entre el col·lectiu de persones majors, perquè puguen gaudir d'un envelliment actiu i saludable, al mateix temps que atenen i cuiden la seua salut tant a nivell físic com mental. Les classes tindran lloc els dimarts de 10.00h a 11.00h en el Espai d’Oci d'Alcalà i en el Cesal de Alcossebre els dijous de 10.30h a 11.30h. El curs s'iniciarà el 22 de febrer i durarà fins al 16 de juny.

El termini d'inscripcions és del 14 de febrer al 18 de febrer a l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert o en les Oficines Municipals d’Alcossebre. La iniciativa és totalment gratuïta, a càrrec de la Regidoria de Benestar Social.

La regidora de Benestar Social, Melina Fradejas, ha destacat que “com en l'anterior edició, esperem que el curs tingui un gran acolliment ja que és una manera que els nostres majors puguin millorar la seua qualitat de vida i la seua salut”.