Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 19:18

Vila-real llança el mata segell turístic de Sant Pasqual Baylon per "dur la seua figura pel món"

Tiempo de Lectura: 5 segundos

Noticias Relacionadas

El patró de la ciutat compta des de hui amb un nou símbol en les oficines de Correus

 width=

A.K.Herrando/Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real junt amb Costa de Azahar i Correus han presentat la que serà una nova senya per Sant Pasqual Baylon: un mata segell que es podrà utilitzar per a l’enviament de correus i que ajudarà a continuar “duent pel món la figura del nostre patró”. D’aquesta manera, el president de l’Associació de Col·leccionismes i Intercanvis Costa de AzaharGuillermo Verde ha explicat que aquest nou símbol disponible des de hui en Correus perquè “tots els veïns la facen servir”, “és molt important pel col·leccionisme i la filatèlia”.

Per altra banda, el director regionalde Correus, ha expressat la il·lusió que els fa contribuir en un esdeveniment cultural com aquest, ja que “les nostres portes estaran sempre obertes per accions d’aquest tipus”.

L'alcalde, José Benlloch, ha explicat que amb aquest mata segell turístic "es transmeten els valors de Sant Pasqual que la societat actual hauria de prendre com a exemple" i contribueix a continuar amb el treball de turisme religiós que es promou des del consistori amb característiques diferencials com el centre de recepció de visitants amb una pantalla i projector, el carilló que és el major de la ciutat, la campana de volteig més gran d'Espanya... "Aquest projecte ens ajuda a fer valdre el treball fet fins ara perquè continue el turisme religiós que arribava a la ciutat abans de la pandèmia".