Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Ventura: "El Fadrell és d'acció retardada en la sanitat primària que el Botànic situa en el furgó de cua a Castelló"

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

El portaveu adjunt de Cs critica que els que venien a eliminar barracons en Educació, ara els vulguen usar per a ampliar centres de salut

Castellón Información

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura ha lamentat que "el Fadrell siga un govern d'acció retardada respecte a la sanitat primària", ja que ha hagut de ser primer, el personal sanitari qui rebutge els plans del Botànic d'ampliar el centre de salut Palleter mitjançant aules prefabricades perquè "el govern de la Generalitat s'ha proposat situar a la sanitat primària de Castelló en el furgó de cua de la Comunitat Valenciana".

"Mai és tard si aquesta és bona", ha continuat dient Ventura. "Però les llargues cues de pacients, les creixents llistes d'espera, la falta de personal, l'obertura dels centres de salut... és una cosa que venim denunciant l'oposició molt de temps". Ha recordat el portaveu adjunt de Cs.

Ventura ha criticat que "els que venien a eliminar barracons dels col·legis fa sis anys, no sols no han complit amb això sinó que ara els vulguen usar per a ampliar centres de salut". I ha recalcat que "són els mateixos que venien a rescatar persones, encara que les aules prefabricades no complisquen els requisits per a aqueix 'rescat' evidentment".

Finalment, ha manifestat que "és una bona notícia la reobertura dels consultoris auxiliars del grup Sant Lorenzo i Grup Reis en els pròxims dies encara que siga per a tapar el menystinc dels Pressupostos de la Generalitat amb la nostra ciutat i la nostra província". "Ja ho diu aquest, ningú és profeta en la seua terra i el President Puig ho sap molt bé. Quina llàstima", ha conclòs Ventura.