Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 20:01

Alcalà de Xivert recupera ‘Estiu a la Fresca’ amb un total de set espectacles en diferents emplaçaments del nucli urbà 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

Hi haurà actuacions musicals, espectacles de màgia i monòlegs les nits dels dissabtes de  juliol i agost i no serà necessari entrada ni reserva

Castellón Información

Alcalà de Xivert tornarà a celebrar la iniciativa 'Estiu la Fresca 2021' que arriba enguany a la seua cinquena edició, després de l'aturada obligada de l'any 2020 a causa de la pandèmia de COVID-19. 'Estiu a la Fresca' programa un total de set espectacles en diferents emplaçaments del nucli urbà d'Alcalà, per a convertir-los en escenari d'actuacions musicals, espectacles de màgia i monòlegs, els dissabtes a les 11.00h. Tots els actes se celebraran amb la totalitat del públic assegut, amb aforament limitat i respectant en tot moment les mesures de seguretat marcades pels protocols sanitaris. Des de l'Ajuntament, es muntaran les cadires habilitades per al públic i no serà necessari entrada ni reserva. Tots els actes seran a les 23.00h. El regidor de Festes, Jordi Batiste, ha explicat que “aquesta iniciativa dóna una alternativa festiva i d'oci als veïns d'Alcalà durant l'estiu, a més d'incentivar l'activitat dels nuclis d'hostaleria de tot el poble ja que cada dissabte se centra en una zona diferent”.

“Estiu a la Fresca 2021” comença el 3 de juliol amb l'actuació musical del Grup Onda en la plaça Juan Vilanova. El 10 de juliol, al carrer Doctor Seguer, se celebrarà l'espectacle del Mag Nebur. El 17 de juliol, espectacle musical “Mayte Carreras: de cap a peus” al carrer Francisco Sospedra. El 24 de juliol, en la plaça de l'Església, “La Nit de Boleros amb Sara Canciller”. El 31 de juliol, i dins de les Festes de Capicorb, Manolo Carrascosa. El 7 d'agost, en el passeig Herois del Marroc, espectacle Varietres i el 14 d'agost, al carrer General Cucala, actuació de Pop Ladies.

Batiste explicava que “en altres edicions, ens limitàvem a revetles populars. Enguany, pel fet que la pandèmia, ens impedeix celebrar aquest tipus d'actuacions, hem optat per espectacles molt diversos que poden agradar a públic de totes les edats”.

Alcalà-Alcossebre presenta la seua programació cultural i lúdica per al mes de juliol