Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 10:36

L'SME de Vila-real oferirà durant cinc diumenges de juny i juliol masterclass d’esport en quatre grans espais a l’aire lliure

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

La iniciativa ve de la mà de cinc gimnasos de la ciutat, Inlinia, Actual Gym, Jumasi, M’Activa yNou Gymi l' SME i es podrà fer la inscripció per telèfon. Les dates seran el 13 de juny,Zumba-cubbá, al jardí de la Maiorasga, el 20 de juny, body Pump, al jardí Rei en Jaume, el 27 de juny spinninga la plaça de l’Ajuntament, el 4 juliol, zumba-cubbá, a la Plaçadel Llaurador i l’11 de juliol, trainingabdomen, al jardí de la Maiororasga

Castellón Información/S.N.

 width=

Vila-realposa a l'abast de la ciutadania durant cinc diumenges de juny i juliol masterclass d’esport en quatre grans espais a l’aire lliure. El regidor d’Esports, Javier Serralvoha presentat aquesta iniciativa de la mà de cinc gimnasos de la ciutat, Inlinia, Actual Gym, Jumasi, M’Activa Nou Gym, que coincideix amb la relaxació de mesures de restricció per la Covid i el fi del toc de queda. D’aquesta manera, l’aliança publico privada torna a cristal·litzar en un projecte per a fomentar la salut dels vila-realencs i vila-realenques. Serralvo ha reivindicat la marca de Vila-real, Ciutat de la Salut i de l’Esport, amb nous triomfs aquest cap de setmana en diferents especialitats esportives com és el futbol infantil, boxa o patinatge. “No és casualitat que Vila-real tinga una de les taxes d’obesitat infantil més baixes, ja des del consistori i amb la col·laboració d’empreses locals, impulsem i estenem l’esport en totes les franges d’edat”, ha apuntat.

 width=

El regidor d'Esports ha recordat que ha sigut un any dur per a les empreses esportives de la ciutat, ja que han passat molts mesos tancats. “Per fi estem recuperant la nostra activitat esportiva,no és la de sempre i els aforaments estan adaptats a la pandèmiaperòconfiem que es vagen relaxant les mesures a poc a poc i augmentar el nombre de participants”, ha indicat i ha afegit que les masterclasses duran a terme en espais verds a l’aire lliure que també estiguen prop de locals hostalers, per a ajudar a reactivar l’economia.

Juanjo Nares,representant de les sales esportives, ha destacat la bona acollida de la proposta entre els gimnasos i ha detallat que les masterclasstindran lloc els diumenges a les 10.00 hores. Seran classes de poc més d’una hora i de disciplines esportives variades. La inscripció es farà per telèfon a l'SME, o presencialment a la piscina Yurema Requena a alss gimnasos que participen i hi haurà de temps fins al divendres anterior a la classe fins a completar aforament. Naresha agraït la implicació des de fa anys de l’Ajuntament que han fet possible diverses activitats conjuntes i ha incidit en el fet que segurament l’aforament anirà ampliant-se cada vegada més i es podrà augmentar la capacitat.

 width=

Masterclass

 13 de juny , Zumba-cubbá, al Jardí de la Maiorasga
 20 de juny, Body pump-power dumbell, al Jardí Rei en Jaume I
 27 de juny, Spinning, a la Plaça de l’Ajuntament.
 4 juliol, Zumba-cubbá, a la Plaça del Llaurador
 11 de juliol, Training abdomen, al Jardí de la Maiorasga