Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

El Villarreal CF eSports queda tercer al torneig eLaLiga Santander de FIFA21

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

H1dalgo, representant groguet, s’embolsarà un premi de 25.000 euros

Andreu Pérez/Castellón Información

El representant del Villarreal CF eSports, H1dalgo (esports electrònics) ha aconseguit aquest cap de setmana el tercer lloc del torneig organitzat per la pròpia Liga Santander. Un torneig que es consolida com a la major competició nacional de FIFA i va enfrontar als 16 millors jugadors de FIFA21.

H1dalgo va eliminar en el primer dia a Cone1996fc, de l’Osasuna i a DNavarrete, de l’Eibar. El representant del Vila-real va ser un dels quatre jugadors que no va perdre cap partit i aplegava invicte a l’últim dia de competició.

Diumenge es disputava el títol de la eLaliga Santander i H1dalgo va superar al, també invicte jugador del Fuenlabrada, DanielAguilar4. A la final del ‘Winner Bracket’ s’enfrontaria amb el vigent campió i màxim favorit, Neat, jugador del Real Valladolid. El club de Pucela va superar a H1dalgo per la mínima, per a avançar a la gran final.

Però tindria una nova oportunitat el groguet per a estar a la gran final. Es va disputar l’última plaça de finalista contra el Sevilla FC de Pepeelbotellu, on va perdre als penals. A la final, Neat (Real Valladolid) va revalidar el títol contra Pepeelbotellu (Sevilla FC) i es va proclamar campió per segon any consecutiu.

D’aquesta forma, el Villarreal CF eSports es va proclamar el tercer millor club d’Espanya del torneig eLaLiga Santander on també va estar present el CD Castellón que no va poder passar de primera ronda.

El torneig es va retransmetre en directe mitjançant la plataforma Twitch amb comentaristes de talla nacional com Rubén Martín, Miguel Angel Román o José Sanchís. Es van repartir 300.000 euros en premis per als guanyadors, dels quals 25.000 van ser per al representant groguet.