Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

El cicle anual d'Amnistia Internacional "Cinema, Drets i Dignitat" tanca enguany en clau de comèdia

Tiempo de Lectura: 37 segundos

Noticias Relacionadas

L'entrada és lliure i gratuïta per a tot el públic, però, enguany, a causa de les mesures de seguretat contra la Covid-19

Castellón Información

La sessió tindrà lloc el dimarts, dia 11 de maig, a les 18.30 hores, en l'Espai Cultural Menador de Castelló, plaça de l'Hort dels Corders, 4.

La pel·lícula que es projectarà en aquesta 5a i última sessió d'enguany del cicle, té una duració de 102 minuts, està realitzada l'any 2018 i dirigida per Louis-Julien Petit:

Arran d'una decisió de l'ajuntament, el centre d'acolliment per a dones sense domicili fix tancarà. A les treballadores socials del centre només els queden tres mesos per a rehabilitar a aquestes dones. A partir d'ara, tot està permés: falsificacions, favoritismes, mentides...!

 width=

L'entrada és lliure i gratuïta per a tot el públic, però, enguany, a causa de les mesures de seguretat contra la Covid-19, cal inscriure's amb antelació, a cadascuna de les sessions a les que es desitge assistir, a través de la següent pàgina web. A la qual també es pot accedeir mitjançant el codi QR que figura en el cartell anunciador.

El cicle, que se celebra a Castelló, cada primavera, des de l'any 2010, organitzat pel Grup Local d'Amnistia Internacional, pretén conscienciar i fer reflexionar a la ciutadania sobre les violacions dels drets civils, econòmics, socials i culturals que es produeixen en diferents societats i parts del món, a través de l'exhibició d'una selecció de pel·lícules en les quals es plantegen qüestions d'aquesta mena, amb l'objectiu de moure-la a actuar en la promoció i defensa d'aqueixos drets.