Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Julio Vidal, cap d'informatius de SER Maestrat, rep una distinció del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

En reconeixement a la seva gran trajectòria professional durant la celebració de la Nit de la Comunicació, en la seva segona edició

Juan José Benito // Castellón Información

El periodista Julio Vidal, Cap d'Informatius de SER Maestrat ha rebut una de les distincions que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya, demarcació de l'Ebre, en reconeixement a la seva trajectòria professional durant la celebració de la Nit de la Comunicació, en la seva segona edició

L'acte organitzat per l'entitat que presideix Josep Baubí, es va celebrar en els salons de l'Hotel Corona d'Aragó de Tortosa, respectant les estrictes normes anti Covid que van obligar a reduir la gala que en aquesta ocasió s'ha retardat dos mesos sobre la data prevista (San Francisco de Sales, patró dels periodistes).

En el transcurs de l'acte es va atorgar el micròfon daurat a la periodista, feminista i catedràtica emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona Amparo Moreno.

També van rebre l'homenatge els periodistes i radiofonistas Luz Acero, Tomás Carot, Guillém Comí, Joana Doménech, Artoru Gaya, Elies Pujol i Julio Vidal. Es va reconèixer també als mitjans La Plana Ràdio pels 25 anys d'història i Surt de casa pel seu desè aniversari.

Durant l'acte es va donar la benvinguda a 11 nous periodistes que s'han incorporat al col·legi de Periodistes de Catalunya Com a colofó a la nit de la comunicació es va atorgar el VI premi Terres de l´Ebre de Periodisme a l'equip del programa Espais de Saó Fonda que va resultar vencedor entre els tres finalistes.

Extensa trajectoria profesional

Julio Vidal Labernia es Llicenciat en Ciències de la Informació, especialitat Periodisme, per la Universitat Autònoma de Barcelona. (UAB) Promoció 1977-1982. Primera experiència professional retribuïda Diari de Barcelona (El Brusi) 1981-82

Corresponsal i cofundador de la Delegació de les Terres de l´Ebre de Diari de Tarragona Corresponsal i delegat del Diari Catalunya Sud en Terres de l´Ebre. Auxiliar de redacció en Ràdio Tortosa, Ràdio Cadena Espanyola. Corresponsal TVE Catalunya.

Director Setmanari Migjorn. Director Setmanari 7 dies de les Terres de l´Ebre. Corresponsal de l'Agència EFE a les Terres de l´Ebre Cap d'Informatius de Ràdio Nueva. Corresponsal del Diario Mediterráneo Corresponsal de l´Heraldo de Castelló Corresponsal des de 1988 a 1997 de Canal 9 i Ràdio 9 RTVV. Corresponsal de l'Agència EFE al Maestrat.

Actualment: Cap d´informatius de Cadena SER Maestrat. Conductor de Matinal Ser i del magazín diari "Hoy por Hoy Maestrat" a Ràdio Maestrat Cadena SER. Membre de l'Unió de Periodistes del Païs Valencià.