Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Vila-real millora els pavellons Sebastián Mora i Melilla davant la represa de la pràctica esportiva 'restringida'

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

Aquest cap de setmana se celebrarà una seu de la lliga elit femenina en la qual competeix l'equip vila-realenc de les Fighters del Club Patí. Esports també escomet la reparació del parquet al Sebastián Mora tamper a facilitar el reinici de l'activitat. S’ha acoltellat i abrillantat tota la pista perquè el resultat siga uniforme. El cost d'aquesta actuació ascendeix a 30.000 euros

Castellón Información

 La Regidoria d'Esports ha completat la millora de les pistes dels pavellons Sebastián Mora i Melilla amb la finalitat de facilitar l'activitat dels clubs amb la represa de la pràctica esportiva en condicions restringides a causa de la pandèmia de la covid-19. En el pavelló Sebastián Mora s'ha reparat la pista de parquet i en el cas del poliesportiu de Melilla s'ha instal·lat una pista sintètica homologada per a la pràctica d'hoquei línia. En aquesta nova fase del procés de desescalada que va entrar en vigor l'1 de març i que es prolongarà fins al dia 14, l'activitat esportiva en espais tancats es limita als clubs i esportistes que estiguen preparant o participant en competicions d'àmbit nacional. El regidor d'Esports, Javier Serralvo, assenyala que “hem dut a terme amb la major celeritat possible aquestes actuacions per a dotar tant al pavelló Sebastián Mora com al pavelló Melilla d'unes pistes adequades perquè els clubs puguen reactivar els seus entrenaments i competicions en millors condicions”.

En el pavelló Sebastián Mora s'ha procedit a reparar part del parquet pel fet que presentava danys. Després de realitzar els corresponents proves per a localitzar els desperfectes, s'ha substituït la zona afectada per problemes d'humitat i s'ha acoltellat i abrillantat tota la pista perquè el resultat siga uniforme i que permeta un millor desenvolupament de la pràctica esportiva. El cost d'aquesta actuació ascendeix a 30.000 euros. Aquest espai és utilitzat tant pels clubs d'handbol com futbol sala, mentre que els de gimnàstica rítmica i judo utilitzen altres dependències del complex esportiu.

D'altra banda, en el cas del poliesportiu del barri Melilla, la Regidoria d'Esports ha llogat una pista sintètica que s'ha instal·lat sobre la superfície de ciment de l'interior del pavelló. Es tracta d'una pista que compleix amb les condicions que marca la Federació Espanyola de Patinatge tant per a entrenaments com per a competicions d'hoquei línia de caràcter nacional. De fet, aquest mateix cap de setmana en el pavelló Melilla se celebrarà una seu de la lliga elit d'hoquei línia femenina en la qual competeix l'equip vila-realenc de les Fighters del Club Patí Vila-real i que comptarà amb la participació d'altres equips nacionals. A més de l'hoquei línia, en aquest pavelló es realitzen entrenaments i competicions de futbol sala i handbol.

D'altra banda, Javier Serralvo ha recordat que el Servei Municipal d’Esports ha habilitat des de dilluns passat una sèrie d'espais a l'aire lliure en exteriors de les instal·lacions esportives com en places i jardins de la ciutat per a reactivar tant les classes dirigides per als socis de l’SME com l'activitat de clubs i gimnasos. L'interior dels espais esportius està restringit a entrenaments o partits de clubs o esportistes que participen en competicions nacionals.

A més dels pavellons Sebastián Mora i Melilla, també s'han reobert el pavelló Bancaixa i el Campió Llorens, el Centre de Tecnificació Esportiva, la Ciutat Esportiva Municipal i la pista d'hoquei de la Maiorasga. Com a espais a l'aire lliure en places i jardins s'han posat a la disposició dels gimnasos perquè desenvolupen les seues classes, sempre respectant les limitacions establides per la Generalitat, la plaça Pascual Font de Mora, el parc de la Maiorasga, el jardí de Jaume I, l'aparcament dels jutjats, la Ciutat Esportiva Municipal, el parc de Melilla i el parc de la Panderola. Les classes dirigides per als socis del Servei Municipal d’Esports es desenvolupen en l'exterior del Centre de Tecnificació Esportiva.