Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 15:46

Benicarló treballa en un Pla Director amb l'objectiu de millorar i modernitzar les àrees industrials

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 40 segundos

Noticias Relacionadas

Compta amb l'assistència tècnica de l'Institut Imedes i pretén identificar les principals necessitats per a establir

Castellón Información

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Benicarló està treballant en l'elaboració d'un Pla Director de les Àrees Industrials per a detectar les mancances en matèria d'infraestructures i serveis de les principals àrees industrials de la ciutat.

El Pla compta amb l'assistència tècnica de l'Institut Imedes i pretén identificar les principals necessitats per a establir, a mitjà termini, un full de ruta que supose la modernització de les àrees industrials de Benicarló.

Per tal de recopilar la informació necessària, durant les últimes setmanes s'han dut a terme una sèrie d'entrevistes personals amb empresaris de les zones industrials de Benicarló que serviran per a disposar d'una anàlisi real de la situació de la indústria a Benicarló per a, posteriorment, posar en marxa actuacions adreçades a millorar la competitivitat del teixit industrial. En total, s'han fet 12 entrevistes amb empresaris del sector químic, industrial i de serveis i també amb tècnics municipals.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha explicat que «es tracta d'un document que ens facilitarà la presa de decisions estratègiques», i ha afegit que «ens permetrà abordar mesures de millora i dotar de més i millors serveis les zones industrials de Benicarló». Així mateix, ha remarcat que «la nostra voluntat és ajudar les empreses per a què siguen més competitives» i s'ha mostrat convençut de la necessitat de «treballar en comú amb l'empresariat per tal d'elevar el nostre potencial industrial».

La fase de treball de camp finalitzarà en breu i posteriorment s'elaborarà l'informe de resultats pertinent. D'aquesta manera, el Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló estarà enllestit abans d'acabar el 2020, un document que serà essencial per a adaptar la indústria local a la Llei 14/2018 de Gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.