Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

L'Ajuntament de Betxí ampliarà els horaris d'obertura del Cementeri de cara la la festivitat de Tots Sants

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

A partir del pròxim dilluns, dia 19 d’octubre, tornarà a obrir de matí i de vesprada amb el pertinent control d’aforament

Castellón Información

Betxí reforçarà els serveis i els horaris d’obertura del cementeri de cara a la pròxima festivitat de Tots Sants. D’esta forma, a partir del pròxim dilluns 19 d’octubre les instal·lacions tornaran a obrir de vesprada, després que per motius de la pandèmia s’hagen hagut de restringir els accessos exclusivament als matins.

En este context, el consistori habilitarà més personal per poder controlar estrictament l’aforament del camp sant i evitar que, per una banda, hi haja aglomeracions de gent i, per l’altra, un excés d’usuaris que poguera conduir a problemes de seguretat. Així mateix, els dos dies més forts de cara al cap de setmana, el dissabte 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre, dia de la festivitat, les entrades i eixides seran supervisades per professionals de la seguretat contractats per a l’ocasió.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha destacat que “tots els anys hi ha moltíssimes persones que visiten el cementeri de cara a la festa de Tots Sant si per això hem intentat gestionar un protocol que done el màxim de servei amb les màximes garanties de seguretat i higiene per als usuaris”.

Obres d’ampliació

Per altra banda, cal apuntar que en estos moments està en marxa l’ampliació del cementeri pel lateral nord, amb una superfície d’uns 1500 m2 més amb capacitat per a 550 nínxols en els pròxims anys. L’estat actual de les obres se circumscriu a la construcció de la paret perimetral i l’obertura d’una entrada que done accés al nou recinte des de la part més antiga.

El pressupost, que ascendeix a 97.000 euros, s’ha sufragat dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló i s’espera que la nova infraestructura estiga acabada abans de final d’any.