Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Alcalà-Alcossebre inicia els preparatius per a la celebració de Tots Sants

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

La Policia Local senyalitzarà i controlarà els accessos al cementeri, en horari de 10.30h a 12.00h i de 15.30h a 16.30h i els dies 31 d'octubre i 1 de novembre

Castellón Información

Les Regidories de Serveis i Policia de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre han establit un dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants, en previsió de l'augment de visites al cementeri municipal i amb la finalitat de complir totes les mesures de seguretat per a evitar el contagi de la Covid-19. El dispositiu es posarà en marxa el 19 d'octubre i finalitzarà l'1 de novembre. A més, a la fi de facilitar l'accés, es reservaran quatre aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda.

Des del 19 fins al 30 d'octubre, la Policia Local senyalitzarà i controlarà els accessos al cementeri, en horari de 10.30h a 12.00h i de 15.30h a 16.30h i els dies 31 d'octubre i 1 de novembre, en els quals l'afluència augmenta, els controls policials s'establiran de 10.00h a 13.30h i de 15.00h a 18.00h. En cap cas, es podrà superar l'aforament màxim al cementeri municipal estimat en 203 persones, per a garantir una separació de 1,5 metres entre els visitants, tant en l'accés com en l'eixida, així com durant la visita a nínxols, panteons, etc. Per part dels agents de Policia Local es comptabilitzarà l'accés i s'indicarà als assistents que hauran de desinfectar-se les mans abans d'entrar al cementeri. A més, s'ha determinat ampliar la desinfecció del cementeri, que passarà a ser diària a partir del 19 d'octubre i fins a l'1 de novembre.

Per part de la Brigada d'Obres i Serveis municipal, es treballa ara en la construcció d'una caseta per a emmagatzemar la màquina elevadora del cementeri adquirida pel consistori i en breucomençaranelstreballs de repintat de murs exteriors.

“Sabem que els dies previs a Tots Sants l'afluència de veïns al cementeri serà major. Per part de l'Ajuntament, posarem tots els mitjans per a controlar que es compleixen totes les mesures de seguretat però demanem col•laboració per part de la ciutadania perquè respecten les mesures i indicacions per part de la Policia Local, perquè es respecte l'aforament”, ha concretat l'alcalde Francisco Juan.